Afdækningssystemet er velegnet til alle typer ensilage: græsensilage, majs, korn, kartoffelfibre, presset papirmasse osv. Det er vigtigt, at ensilagen er fin og rund. Foder som bryggerikorn kan ikke flades ud, men du kan løse dette ved at sprede det jævnt med en rive. Hvis kurven på din silo er korrekt, kan du afdække den lufttæt med Silage Safe.

Leveringstiden inden for Holland er 3 dage * og i Belgien er det 4 dage *. I andre lande kan leveringstiden variere. Kontakt os eller din forhandler omkring dette.

* I ugerne før den første afskæring og majshøst skal du tage højde for en lidt længere leveringstid: 7 dage.

Nej, blokeringer forekommer næsten aldrig. Afløbsrørene er mellem silovæggen og landbrugsplastik, så ensilagen ikke kan komme ind i rørene.

Nej, dine silovægge er nødvendige for brug af Silage Safe. Dette skyldes princippet: De vævede presenninger bliver placeret mellem grovfoderet og silovæggene og forsegler grovfoderet 100% lufttæt. På grund af dræningsrørene i de nederste sømme og grovfodertrykket mod væggene sidder presenningerne fast, og du kan trække dem sammen med en stor spænding.

Ja, landbrugsplastik er nødvendig for at beskytte din silo mod vand. Hvis du vil, kan du først placere (gennemsigtig) landbrugsfilm over din silo, derefter landbrugsfilmen, og du lukker din silo med Silage Safe presenning.

Ja, Silage Safe er modstandsdygtig over for forskellige vejrforhold. De forskellige komponenter i afdækningssystemet er alle testet individuelt for kvalitet og levetid. Vores presenninger er UV-resistente og tåler høje trækbelastninger. Afløbsrørene sikrer god dræning i kraftig regn. Vintermånederne er heller ikke et problem; I frostvejr kan du stadig let løsne spænderne, og tømningen er let.

Der er en kant på undersiden af ​​den vævede presenning. Det er her drænrørene er placeret, som fører regnvandet foran siloen. Da grovfoderet er ensileret i en rund form, løber vandet sidelæns ned til rørene. Dette betyder, at der ikke længere er vand tilbage i din silo.

De vævede presenninger har gennemgået streng kvalitetskontrol. I forskellige tests, hvor der blev lagt en stor spænding på presenningen, opnåede vi endelig den bedste kvalitet i samarbejde med vores væveri. Selv hvis du ved et uheld skærer ind i stoffet med din ensilageskærer, forbliver presenningen ubeskadiget.

Lad os være ærlig: første gang du skal afdække tager det noget tid. Dette skyldes primært forberedelsen; forberedelse af komponenterne inden selve ensilagen. Men når du først har Silage Safe, er afdækningen ret hurtig. Alt du skal gøre er at lægge presenningerne over siloen og stramme alt sammen. Afhængigt af silostørrelsen tager det i gennemsnit en halv time. Den største tidsbesparelse er, når du bruger lagdelte grovfoder. Åbning og lukning af Silage Safe er meget let og sparer tid. Du har afdækket din ensilage inden for en halv time. Dette gælder også for tømning; Åbn bare spændet, og læg det tilbage over væggen.